«Zelta Mikrofonā» piedalīsies šobrīd aktuālākie un spilgtākie Latvijas mūziķi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. martā Latvija Nacionālajā operā jau 20 reizi tiks pasniegtas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons». Svinīgajā ceremonijā priekšnesumus sniegs spilgtākie pašmāju mūziķi un grupas. 

«Zelta Mikrofons» ceremoniju vadīs vienmēr atraktīvais un asprātīgais Andris Freidenfelds, un tajā uzstāsies aktuālākie un spilgtākie šī brīža pašmāju mūziķi un grupas, kas būs parūpējušies arī par vairākiem pirmatskaņojumiem. Uz Latvijas Nacionālās skatuves kāps «The Sound Poets», «Dagamba», grupa «Framest», «Jūras akmentiņi», Ozols, «Līvi un Buks», grupa «Ryga», Dons, grupa «Musiqq», Aminata, grupa «Dzelzs vilks», kā arī grupa «The Swamp Shakers», īpaši godinot mūžībā aizgājušo rokenrola leģendu Pitu Andersonu, kam šogad piešķirta balva par mūža ieguldījumu.

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» 20. jubilejas gada ceremonijā Latvijas Nacionālās operas skatuve piedzīvos vēl nebijušas pārmaiņas, par ko parūpējies scenogrāfs Kristaps Skulte. Par to skatītāji varēs pārliecināties pārraidē no Nacionālās operas kanālā «LNT» plkst. 21:00 un no plkst. 19:10 tiešraidē «Kanālā 2» un portālos «TVPlay» un «Skaties.lv».

Lūgto viesu vidū būs visi nominētie mūziķi, žūrijas komisija, Latvijas prominences un ārvalstu viesi, tai skaitā pasaules lielākās ierakstu kompānijas «Universal» Baltijas reģiona ģenerālmenedžeris Petri Mannonen un viesi no Igaunijas producentu apvienības.

Ceremonijas laikā arī uzzināsim, kura pašmāju dziesma pēc Latvijas Producentu un Izpildītāju apvienības «LaIPA» datiem visbiežāk skanējusi Latvijas radiostacijās un spējusi izcīnīt 2015. gada radiohita titulu un noskaidrosim, kuru par savu mīļāko dziesmu atzinuši tirdzniecības parka Alfa apmeklētāji. «Alfas Gada dziesma ir sirsnīgākā un personiskākā nominācija Mūzikas ierakstu gada balvā, kas ir nozīmīga gan mūziķiem, gan tās vērtētājiem. Cīņa par uzvaru bija gana spraiga un arī šogad Alfas gada dziesmas titula ieguvējiem pasniegsim dāvanu karti 1500 eiro vērtībā», piebilst tirdzniecības parka Alfa vadītāja Liene Apine.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu