Loenas jaunais draugs cenšas palīdzēt draudzenei turpināt karjeru (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lindsijas Loenas draugs Igors Tarabasovs ir nolēmis, ka viņa jaunajai draudzenei vajadzētu turpināt  aktrises karjeru, vēsta portāls «Page Six».

Lindsijas tētis Maikls portālam atklājis, ka Igors viņa meitu ietekmē ļoti labi.

«Viņam ir ievērojami sakari Krievijā - tie ir lieli un atbalstoši cilvēki,» par meitas jauno draugu stāsta Lindsijas tēvs Maikls. «Viņš vēlas, lai Lindsijai viss būtu labi. Viņš savam vecumam ir ļoti nobriedis».

«Viņš nav puisis, kurš vienkārši sēž un tērē savu naudu,» saka Loenas tēvs, piebilstot, ka, lai arī viņa meita ir septiņus gadus vecāka par jauno draugu, sirdī viņa joprojām esot jauna.

Zināms, ka krievu miljardieris Igors šobrīd strādā Londonā par direktoru kādā nekustamo īpašumu uzņēmumā. Viņš ļoti cenšas, lai Lindsija atkal turpinātu strādāt kā aktrise.

Atgādinām, ka Loena pēc filmām «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Mean Girls» («Nekrietneles») bērnībā tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu reibumā, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un citām skandalozām izdarībām.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu