Vīrietis pārdevis viltotas «A-ha» koncerta biļetes; aicina atsaukties cietušos (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Policija aizturējusi jaunu vīrieti, kurš pārdevis viltotas «A-ha» koncerta biļetes. Likumsargi aicina atsaukties cietušos, kuri iegādājušies viltotās biļetes, portāls «Apollo» uzzināja policijā.

Valsts policija aizturējusi jaunu vīrieti, kurš, izmantojot kādu sludinājuma portālu, pārdevis viltotas biļetes uz grupas «A-ha» koncertu, kas paredzēts rītvakar, 15.martā. Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais pārdevis vairākas viltotas biļetes, tādēļ aicina atsaukties iespējamās cietušās personas.

Marta sākumā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Brasas iecirknī vērsās kāds vīrietis, kurš informēja par aizdomīgu pirkumu. Proti, viņš sludinājuma portālā atradis personu, kura pārdod biļetes uz grupas «A-ha» koncertu. Abi vīrieši satikušies un cietušais iegādājies divas koncerta ieejas biļetes, par katru samaksājot 35 eiro. Tikai pēc biļešu iegādes cietušajam pirkums licies aizdomīgs, tādēļ viņš nolēmis vērsties policijā.

Apstrādājot iegūto informāciju, Brasas iecirkņa policisti konstatēja, ka iegādātās biļetes ir ar viltotiem sērijas numuriem. Piektdien, 11. martā, likumsargi aizturēja 1992.gadā dzimušu vīrieti, kurš tobrīd mēģināja pārdot vēl divas ieejas biļetes uz konkrēto koncertu. Aizturētais atzina savu vainu noziegumā, un šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par krāpšanu nelielā apmērā.

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka no aizturētā vīrieša rīcības varētu būt cietuši arī citi potenciālie koncerta apmeklētāji, tādēļ aicina atsaukties ikvienu, kurš, izmantojot sludinājuma portālu, saticies ar nezināmu jaunu vīrieti un iegādājies koncerta biļetes. Cietušie aicināti vērsties Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Brasas iecirknī.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu