«Londonas krišanas» veidotāji jūtīgiem skatītājiem: tā ir tikai izklaidējoša filma (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms dažām dienām Losandželosā notika katastrofu filmas «Londonas krišana» («London has fallen“) pirmizrāde. Pasākuma rīkošanas vieta bija rotāta ar britu simboliem, un ieradās visi galveno lomu tēlotāji – Džerards Batlers, Morgans Frīmens un Ārons Ekharts. Slavenības fotografējās pie sienas ar Apvienotās Karalistes karogu un ar Lielbritānijas karaļpils godasardzes karavīru fonā. 

«Londonas krišanā» saskatāmi pirms dažiem gadiem sekmīgi demonstrētās filmas «Olimpa krišana» motīvi. Šoreiz Baltā nama vietā teroristi par mērķi izvēlas Londonu. Varenā uzbrukumā tiek uzspridzinātas daudzas ēkas, kas arvien uzskatītas par pilsētas simboliem, taču galvenais mērķis ir Lielbritānijas premjerministra bēres, kurās pulcēsies visi pasaules valstu vadītāji.   

«Londonas krišanas» producents un galvenās lomas tēlotājs Džerards Batlers pirmizrādē uzsvēra, ka filmas saturs var iespaidot jūtīgus skatītājus. «Filmā attēlotie spēcīgie teroristu uzbrukumi Londonai un stāsts par cilvēkiem šajā situācijā dažiem var šķist pārāk reāls. Nevajag aizmirst, ka tā ir tikai izklaidējoša filma. Tas ir vēstījums par cīņu, pretošanos ļaunumam, kurš pasaulē pastiprinās, un par uzvaru pār to,» sacīja skotu kinozvaigzne. Dž. Batlers jaunajā filmā tēlo ASV speciālo aģentu, prezidenta apsardzes priekšnieku. Latvijas kinoteātros «Londonas krišana» tiks demonstrēta no 1. aprīļa.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu