Grupa «Otra Puse» prezentē jaunu albumu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19.marts grupai «Otra Puse» būs īpašs, jo šajā dienā tiek prezentēts jaunākais projekts – albums «Otra Puse remiksi 1996-2016». Grupa arī sniegs koncertu, kurā, kopīgi svinot solista Normunda Pauniņa dzimšanas dienu, piedalīsies arī tās dibinātāji Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, kā arī dziedātājas – Antra Stafecka un Aija Andrejeva.

Sestdien, muzikāli izklaidējošajā atpūtas klubā «9.vilnis» klausītājiem tiks prezentēti 17 labākie «Otras Puses» dziesmu remiksi, kas tapuši 20 gadu laikā. Par godu tam, jau šodien tiek publiskots jaunākais no tiem – dziesmai «Es Tev». Šis skaņdarbs oriģināldziesmai piešķir citu šķautni, citu pusi. Remiksa veidotājs ir Ivars Tilix.

Normunds Pauniņš saka: »kluba 9.vilnis telpās (kādreiz leģendārais klubs Nautilus) kā DJ esmu nostrādājis 9 gadus un šī vieta man bija kā otrās mājas, kurās es varēju realizēt – uzreiz pēc dziedāšanas, savu otro Es - dīdžejs! Tāpēc esmu priecīgs, ka tieši šeit, varēšu svinēt dzimšanas dienu un prezentēt remiksu dziesmu albuma prezentāciju!»

Albuma tapšanā īpašs paldies jāsaka visiem dīdžejiem, kuri laika posmā no 1996.-2016.gadam ir remiksējuši »Otra Puse» dziesmas - Ivars Tilix, Boyza II, Roberts Lejasmeiers, N'Works, Enijs Maiks, Dj Andy Bassland, Flyingmice, Dj Raivis u.c. »

Albuma «Otra Puse remiksi 1996-2016» prezentācija, grupas koncerts un solista Normunda Pauniņa dzimšanas diena norisināsies klubā 9.vilnis, Kungu ielā 8. Biļetes iepriekšpārdošanā bilesuparadize.lv un pie ieejas. Sākums no 22:00.

Pirmie CD būs pieejami 19.martā pirms koncerta, kā arī no pirmdienas, 21.marta digitāli.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu