«Flydubai» ģenerāldirektors pastāsta par lidmašīnas pilotu iepriekšējo pieredzi (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievijā nokritušās «Flydubai» lidmašīnas piloti bijuši pieredzējuši, un abu pieredzē bijušas vismaz 10 000 lidojuma stundas, pastāstījis aviokompānijas ģenerāldirektors. Iepriekš kā viena no versijām tika nosaukta pilota kļūda slikto laikapstākļu dēļ. 

«Flydubai» ģenerāldirektors Geits al Geits uzsvēris, ka abi piloti ir bijuši ļoti pieredzējuši, vēsta Dubajas laikraksts «Gulf News». Viņš norādīja, ka abi piloti savā karjerā bija nolidojuši vismaz 10 000 stundu. Pēc al Geita vārdiem, ekipāžas sastāvā bija arī divi krievi, savukārt Krievijas glābšanas dienests norādījis tikai viena Krievijas pilsoņa vārdu ekipāžas sastāvā - Maksimu Audrusu, kura vārds atrodams bojāgājušo sarakstā.

Aviokompānijas priekšnieks uzsvēra, ka vēl pāragri runāt par katastrofas iemesliem. Pēc viņa vārdiem, pirms izteikt kādus paziņojumus, ir jābūt par tiem pārliecinātiem par visiem 100%. Pēc al Geita vārdiem, ekipāža nav devusi signālus par to, ka varētu notikt kas slikts.

Jau vēstīts, ka naktī uz sestdienu Krievijā nogāzās «Flydubai» lidmašīna, kura lidoja no Dubajas uz Rostovu pie Donas. Lidmašīnā atradās 62 cilvēki - 55 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi, kuri visi gāja bojā.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu