Policija aiztur četras meklēšanā izsludinātas personas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas pašvaldības policija pagājušajā nedēļā aizturējusi četras meklēšanā izsludinātas personas, portāls«Apollo» uzzināja policijā.

18.marta pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki pamanīja taksometru, kas Vecrīgas teritorijā brauca pa gājēju un velosipēdu ceļu. Pēc taksometra apturēšanas veikta taksometra vadītāja personas datu pārbaude. Noskaidrots, ka taksometra vadītājs izsludināts meklēšanā, kā arī viņam piemērots transportlīdzekļa vadīšanas tiesību liegums.

18.martā pēc plkst.17 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieku uzmanību patrulēšanas laikā piesaistīja divas aizdomīga izskata personas. Veicot personu pārbaudi, noskaidrots, ka viena no personām izsludināta meklēšanā. Turklāt, ārējās pazīmes liecināja, ka persona, iespējams, atrodas narkotisko vielu reibuma stāvoklī.

Pārējie meklēšanā izsludinātie aizturēti izsaukuma laikā, kā arī plānota reida laikā.

Aizturētie nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu