Pasaulē atzīta fotogrāfa Protika Sarkera meistardarbnīca Fotogrāfijas muzejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Protiks Sarkers

Latvijas Fotogrāfijas muzejs sadarbībā ar Rīgas Fotogrāfijas biennāli 2016 aicina pieteikties 2 dienu meistardarbnīcai par fotoattēlu atlasi un pasniegšanu pie Pasaules Preses Fotogrāfijas balvas ieguvēja Protika Sarkera (Bangladeša). Meistardarbnīca tiks apvienota ar portfolio skati.

Rīgas Fotogrāfijas biennāles 2016 ietvaros Latvijas Fotogrāfijas muzejā no 14. aprīļa līdz 15. maijam skatāma Protika Sarkera izstāde «Kas paliek». Autora vadītā meistardarbnīca tiks organizēta Latvijas Fotogrāfijas muzeja telpās 16. un 17. aprīlī. no plkst. 10.00 līdz 15.00. Tiks analizētas intervijas ar vairāku jomu speciālistiem un pētīti fotogrāfijas atlasīšanas un pasniegšanas veidi dažādiem medijiem – laikrakstiem, žurnāliem, grāmatām, interneta publikācijām, multimediju projektiem un citiem. Darbnīcas vadītājs dalībniekiem dos praktiskus uzdevumus, kuru laikā būs iespējams gūt ieskatu dažādu darbu prezentēšanā un izlases veidošanā. Dalībniekiem būs jāstrādā arī ar saviem esošajiem vai topošajiem fotoprojektiem. 17. aprīlī Protiks Sarkers vadīs dalībnieku portfolio skati un konsultēs par plānotajiem fotoprojektiem. Meistarklase notiks angļu valodā.

http://sarkerprotick.com/

Pieteikšanās: Meistardarbnīcas dalības maksa ir 60 eiro, vietu skaits – ierobežots. Pieteikšanās līdz 8. aprīlim, nosūtot uz e-pasta adresi info@fotomuzejs.lv dalībnieka vārdu, uzvārdu, un telefona numuru. Darba valoda – angļu. Norises vieta: Latvijas Fotogrāfijas muzejs Rīgā, Mārstaļu ielā 8 (ieeja no Alksnāja ielas).

www.rpbiennial.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu