Rolanda Ūdra sieva Ilona par notikušo traģēdiju un sajūtām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūziķa Rolanda Ūdra sieva Ilona Balode izdevumam «Kas Jauns» sniegusi pirmo interviju, kurā atklāj savas izjūtas par savas ģimenes traģēdiju. Balode stāsta, ka sākotnēji bijis ļoti grūti - viņai licies, ka sabruks un nespēs izturēt notiekošo.

«Bija jāatrod spēki viņu uzrunāt, lai viņš nāk atpakaļ,» intervijā par savu vīru Rolandu teic Ilona, piebilstot, ka pēc avārijas Ūdrim galvaskauss tika lauzts trīs vietās, kā arī galva bija sapampusi kā milzīga asiņaina bumba.

Ūdrīša sieva «turējusies» pie cerības, ka viss nokārtosies un viņas vīrs izdzīvos. Ilona grūtajā brīdī saskārusies ar ārstiem, kuri ļoti daudz palīdzējuši un devuši cerības, ka ar Rolandu viss būs labi, taču bijuši ārsti, kuri ieteikuši lielas cerības nelolot.

Nelaimes brīdī Balodei daudz palīdzējuši draugi un ģimene. Muzicējošie draugi nākuši palīgā sanest dzīvoklī malku, taču Rolanda tētis nekavējoties pie Ilonas pārcēlies no Liepājas un palīdzēja pieskatīt dēlu Bārtu.

«Viņš tagad atgriežas dzīvē lēni, lēni. Nu Rolands izskatās ļoti labi, ir gan dikti notievējis. Rolands mani atpazīst,» izdevumam «Kas Jauns» atklāja Ilona.

Kopš komas esot novērojams liels progress. Šobrīd Ūdris atrodas Siguldas slimnīcas rehabilitācijas centrā, kur viņam tiek sniegta nepieciešamā aprūpe.

Arī portāls «Apollo» vēl Rolandam Ūdrim ātru atveseļošanos un izturību ģimenei!

Jau ziņots, ka 17.janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu, «Subaru» markas automašīna uzbrauca gājējam, kurš ceļu satiksmes negadījumā guva smagas traumas. Šoferis pēc negadījuma notikuma vietu nebija pametis.

Mūziķis pēc avārijas tika nogādāts Gaiļezera slimnīcā ar ļoti smagām traumām - viņam bija lauztas abas kājas, bija konstatēts nieres un liesas plīsums, lauztas ribas, saspiestas plaušas un smagas galvas traumas. No gūtajiem smadzeņu bojājumiem mūziķim iestājās koma, tomēr vēlāk viņš pats sāka elpot.

Ar portāla «ziedot.lv» palīdzību savākti 18 tūkstoši eiro Rolanda Ūdra rehabilitācijai.

1975.gadā dzimušais Balodis-Ūdris ir grupas «The Hobos» līderis.

Pagājušā gada septembrī «The Hobos» sniedza koncertu koncertzālē «Palladium», bet 16. decembrī Ūdrim un viņa sievai, aktrisei un rakstniecei Ilonai Balodei piedzima dēls Bārts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu