Zemfira Viļņā ar necenzētiem vārdiem lūdz aizvākt Ukrainas karogu (91)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Krievijas rokdziedātāja Zemfira, pirmdienas vakarā uzstājoties koncertā Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, ar necenzētiem vārdiem lūdza līdzjutējiem no zāles aizvākt Ukrainas karogu, ziņoja interneta portāls korrespondent.net, atsaucoties uz telekanālu «Boom Bon TV».

Dziedātāja atgādināja, ka viņa dzīvo Krievijā.

«Es esmu Krievijas iedzīvotāja. Mēs atrodamies Lietuvā. Es lūdzu, es lūdzu jūs, bļ…», sacīja Zemfira.

Sociālo tīklu lietotāji vēstīja, ka Zemfira vairākkārt lūgusi aizvākt Ukrainas karogu un pēc tam daudzi apmeklētāji sākuši atstāt viņas koncertu.

«Es apsolu, ka atbraukšu ar koncertiem uz Ukrainu. Patiesi ceru un gribu ticēt tam, ka saspīlējuma kulminācija starp mūsu valstīm ir palikusi pagātnē, un es atbraukšu. Lūdzu, sagaidiet mani,» sacīja Zemfira saviem ukraiņu faniem.

Zemfira, kas ir Baškortostānas Republikā dzimusi tatāriete, 19.martā koncertēja Rīgā.

Pērn jūlijā Zemfira savā koncertā Gruzijā bija pacēlusi virs galvas Ukrainas karogu.

2014.gada pavasarī Zemfira, atbalstot ukraiņus, izdzēsa gandrīz visu savas interneta vietnes saturu, atstājot tajā tikai grupas «Okean Eļzi» dziesmu «Vidpusti» ukraiņu valodā savā izpildījumā, ar kuru viņa uzstājās kādā koncertā 2008.gadā.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu