Trešais Briseles lidostas terorists esot saistīts arī ar uzbrukumiem Parīzē (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Trešais Briseles lidostas terorists varētu būt saistībā ar Parīzes teroraktiem meklētais Nadžims Lāhraui, ziņo Beļģijas laikraksts «La Derniere Heure».

Kā vēstīts, Beļģijas policija trešdien identificējusi divus cilvēkus, kas tiek turēti aizdomās par sprādzienu sarīkošanu Briseles lidostā.

Saskaņā ar policijas informāciju šie cilvēki ir brāļi Halids un Brahims el Bakrui. Viņi gājuši bojā, rīkojot teroristu pašnāvnieku uzbrukumus.

Savukārt trešais aizdomās turamais, kurš neesot uzspridzinājies, vēl tiekot meklēts un viņa personība oficiāli nav apstiprināta.

Kā ziņots, pēc pagājušajā nedēļā veiktās galvenā Parīzes uzbrukumu rīkotāja Salaha Abdeslama un vēl četru aizdomās turamo aizturēšanas, policija joprojām meklē divus aizdomās turamos.

Pirmdien Beļģijas amatpersonas apstiprināja, ka viens no meklētajiem aizdomās turamajiem ir 24 gadus vecais Nadžims Lāhraui.

Izmeklētājiem zināms, ka viņš 2013.gadā bija devies uz Sīriju. Tāpat izmeklētāji noskaidrojuši, ka Lāhraui izmantojis neīstu vārdu. Uzdodoties par Sufdžanu Kajalu viņš īrējis dzīvokli Beļģijā, un tiek uzskatīts, ka šajā dzīvoklī tikuši plānoti Parīzes terorakti.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu