Pārtrauc darba attiecības ar policistu, kurš nepieņemami komentējis aviokatastrofu Krievijā (100)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieks, kurš pēc aviokatastrofas Krievijā publiskajā telpā izteicis nepieņemamu komentāru, lēmis pārtraukt darba attiecības ar RPP, aģentūrai LETA apstiprināja RPP.

RPP pārstāve Inese Krieviņa aģentūrai LETA sacīja, ka, RPP vadībai un policijas darbiniekam pārrunājot notikušo saistībā ar komentāru sociālā tīkla «Facebook» profilā par Krievijas aviokatastrofā bojā gājušajiem, policijas darbinieks atkārtoti paudis nožēlu par notikušo un informēja par pieņemto lēmumu pārtraukt darba attiecības ar RPP.

Par komentāra saturu RPP informēja Drošības policiju.

Kā ziņots, RPP sākusi dienesta pārbaudi pret kādu policijas darbinieku, kurš saistībā ar Krievijā, Rostovā pie Donas, notikušo aviokatastrofu sociālajos tīklos bija ierakstījis, ka notikušais nav «nekas traks», jo bojāgājušie «lielākā daļa bija Krievijas pilsoņi».

Naktī uz 19.martu Krievijā, Rostovā pie Donas, avarēja aviokompānijas «FlyDubai» pasažieru lidmašīna «Boeing 737-800» un bojā gāja visi 55 pasažieri, kuri bija Krievijas pilsoņi, un septiņi apkalpes locekļi, kuri pārsvarā bija citu valstu pilsoņi.

Pēc traģēdijas kāds RPP darbinieks internetā tika ierakstījis minēto komentāru, kas nācis acīs arī RPP vadībai, kura uzskata, ka komentārs bija nepieņemams, tāpēc sāka dienesta pārbaudi.

Kā aģentūrai LETA sacīja Rīgas Pašvaldības policijas Dienesta izmeklēšanas un iekšējās kontroles nodaļas priekšnieks Jānis Ozoliņš, šie komentāri bija, «maigi sakot, nievājoši».

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu