/nginx/o/2018/07/28/11078517t1h341f.jpg)
Lieldienas ir laiks, kad, modušies no ziemas, svinam pavasari, saules un siltuma atgriešanos, un dzīvi! Lai Lieldienu brīvdienās kopā sanākšanas prieks ar draugiem un ģimeni, būtu vēl īpašāks, «Rīgas Melnā Balzama» vēstnieks Justs Kiščenko sagatavojis trīs pavasarīgas liķiera Moulin de Fruits kokteiļu receptes Lieldienu noskaņās. Lai priecīgas un jautras Lieldienas!
Purple Dew
Sastāvdaļas:
- Liķieris Moulin de Fruits Crème de Cassis - 40 ml
- Rīgas Melnais Balzams Oriģinālais - 5 ml
- Gāzēts dzēriens «7up» -100 ml
Pagatavošana:
Piepildiet glāzi ar ledu. Lejiet glāzē sastāvdaļas, visu lēnām samaisiet. Dekorējiet ar laimu un piparmētru, un baudiet!
/nginx/o/2018/07/28/11078514t1h18d9.jpg)
Triumfa arka
Sastāvdaļas:
- Liķieris Moulin de Fruits Triple Sec - 20 ml
- Rīgas Melnais Balzams Upeņu - 20 ml
- Ginger Ale - 100 ml
- Laima šķēlīte
Pagatavošana:
Piepildiet dzēriena pasniegšanas glāzi ar ledu un visām kokteiļa pagatavošanas sastāvdaļām, samaisiet. Dekorējiet ar laima šķēlīti un pasniedziet!
/nginx/o/2018/07/28/11078515t1h6cda.jpg)
Cranberry Mist
Sastāvdaļas:
- Liķieris Moulin de Fruits Cranberry - 50 ml
- Rīgas Melnais Balzams Oriģinālais - 5 ml
- Citrona sula - 25 ml
- Olu baltums -1 ola
Pagatavošana:
Piepildiet «šeikeri» ar sastāvdaļām un ledu. Spēcīgi sakratiet, līdz kokteilis sakuļas biezās putās un, izmantojot streineri, pārlejiet to pasniegšanas glāzē ar svaigiem ledus gabaliņiem. Dekorējiet ar pavasarīgi zaļām laima šķēlītēm un pasniedziet!
/nginx/o/2018/07/28/11078516t1h423f.jpg)