Pirmssvētku nedēļā Rīgā un Viļņā kāpj degvielas cenas (95)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā nedēļā gan Rīgā, gan Vilņā pieaugušas degvielas cenas, savukārt Tallinā tās nav mainījušās, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Šonedēļ dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Rīgā, seko Tallina, bet lētākais benzīns nopērkams Viļņā. Dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām ir Tallinā, savukārt lētākā - Vilņā.

Darba nedēļas beigās Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,064 eiro par litru, kas ir par 1,9% vairāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Bet dīzeļdegvielas cena kāpusi par 1,1% un ceturtdien bija 0,944 eiro par litru.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās ceturtdien, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, pieaugusi par 1,5% - līdz 1,045 eiro. Savukārt dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā nedēļas laikā palielinājusies par 1,8% un bija 0,92 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nav mainījusies un bija 1,055 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, nav mainījusies un bija 1,055 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā, tāpat kā iepriekšējās nedēļās, nav mainījusies un bija attiecīgi 0,505 eiro un 0,519 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena sarukusi par 0,2% - līdz 0,456 eiro.

Komentāri (95)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu