«Arēnā Rīga» šodien uzstāsies Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šodien ar jaunu koncertprogrammu Rīgā viesosies Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs, informēja koncertaģentūras «M Events» sabiedrisko attiecību menedžere Danute Vareikaite.

Kirkorovs šovakar plkst.19.30 «Arēnā Rīga» viesosies ar programmu «Es», kas radīta sadarbībā ar pasaulslaveno «Cirque du Soleil» režisoru Franko Dragoni. Tiek solīts «izsmalcināts un tehnoloģijām bagāts šovs», kas būšot bezprecedenta notikums ne vien Krievijas, bet arī pasaules popmūzikā. Jaunās koncertprogrammas «Es» pirmizrāde notiks martā Maskavā, Kremlī.

Jaunajam Kirkorova šovam horeogrāfiju priekšnesumam veidos Tonijs Testa, kurš strādājis ar Kailjas Minogas šovu «Aphrodite», bet kostīmus dziedātājam radīs gan Krievijas augstās modes metrs Valentīns Judaškins, gan Itālijas modes nama «Dolce Gabbana» pārstāvji, gan slavenais Amerikas dizaineris Gregs Laurens.

Speciāli jaunajai programmai radīts jauns muzikālais materiāls, bet koncertā izskanēs arī Kirkorova leģendārie hiti.

Sapnis par sadarbību ar slaveno režisoru Kirkorovam radies pirms 12 gadiem, kad viņš Lasvegasā apmeklējis dziedātājas Selīnas Dionas šovu «A New Day», kuras režisors bija Dragone.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu