Pēdējā iespēja redzēt Avicii – Weekend Baltic festivālā! (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Weekend Baltic festivālā, kurš norisināsies Pērnavas pludmalē no 4. – 6. augustam, būs pēdējā iespēja šajā reģionā redzēt Avicii šovu. Mākslinieks šodien ir paziņojis par mūzikas industrijas atstāšanu. 

«Augot kā māksliniekam, esmu kļuvis par pieaugušo, esmu iepazinis sevi labāk un atklājis, ka ir tik daudz lietu, ko vēlot paveikt savā dzīvē. Man ir daudz interešu dažādās jomās, bet tik maz laika, lai iepazītu tās. Divas nedēļas atpakaļ mēs ar draugiem un manu komandu braucām caur A.S.V., vienkārši tāpat, skatīties un redzēt lietas citādā gaismā. Tas man ļoti palīdzēja saprast, ka man ir nepieciešamas pārmaiņas, ar kurām tik ilgi esmu cīnījies.», savā paziņojumā raksta Tims Berlings jeb Avicii. Viņš vēl piebilst: «Lai nu kā, es nekad neatstāšu mūziku – es turpināšu caur to runāt ar saviem faniem, bet esmu nolēmis, ka 2016. gada turneja būs mana pēdējā.».

Avicii savas karjeras laikā ir pārdevis vairāk nekā miljonu ierakstu, viņa mūzika ir strīmota 3 miljardu reižu Spotify, 107 miljonu Deezer, 30 miljonu iTunes, 103 miljonu Apple Music, 677 000 reižu Google play un 3 miljardu atskaņojumi Vevo, viņam ir vairāk nekā 3 miljoni sekotāji Instagram kontā un gandrīz 20 miljoni Facebook. Avicii kontā ir tādi hiti kā «Waiting for love», «For a better day», «Wake me up», «The Nights», «Gonna love ya», «Hey brother», «Levels» un virkne citu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu