«airBaltic» nosauc tuvāko datumu, kad varētu atsākt lidojumus uz Briseli (10)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī Briseles Zaventemas lidosta paziņojusi, ka ir «tehniski gatava» atsākt darbību pēc pagājušajā nedēļā notikušā terorakta, Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» lidojumus uz šo lidostu šonedēļ vēl neatsāks, aģentūrai BNS teica «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Viņš norādīja, ka Briseles lidosta informējusi, ka piektdienas, 1.aprīļa, vakarā varētu atsākties atsevišķi lidojumi, tomēr ļoti ierobežotā daudzumā un tikai lidsabiedrībai «Brussels Airlines».

«Tuvākais datums, kad mēs varētu sākt tikai apsvērt atsākt lidojumus uz Briseles lidostu, ir 5.aprīlis,» teica Vanags, piebilstot, ka tas būs atkarīgs no tā, cik daudz lidojumu Briseles lidosta varēs apkalpot.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka sprādzienos, kas pagājušajā nedēļā notika Briseles lidostā un Beļģijas galvaspilsētas metro sistēmā, dzīvību zaudējis 31 cilvēks, neskaitot trīs teroristus pašnāvniekus. Vienlaikus ievainoto skaits sasniedzis 340. Atbildību par teroraktiem uzņēmies grupējums «Islāma valsts».

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz aptuveni 60 galamērķiem. Kompānijas lielākā īpašniece ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu