Kanje par naudu pieprasot aizkrāsot fresku, kurā skūpsta pats sevi (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/scottie.marsh

Austrāļu mākslinieks, kurš uz mājas sienas uzgleznojis milzīgu fresku, kurā redzams amerikāņu reperis Kanje Vests skūpstām pats sevi, apgalvo, ka saņēmis no mākslinieka menedžmenta piedāvājumu pārkrāsot to par 100 tūkstošiem dolāru, raksta «The Telegraph».

Aptuveni sešus metrus augstais gleznojums ir tapis iedvesmojoties no Kanje sevis pielīdzināšanas Dievam un Šekspīram «Grammy» balvas pasniegšanas ceremonijā. Mākslinieks Skots Māršs (Scott Marsh) publicēja sava garadarba fotogrāfiju sociālajā vietnē «Instagram» ar parakstu «Jo mēs visi zinām, ka Kanje mīl Kanji.»

Māršs atklājis, ka saņēmis e-pastu no personas, kas apgalvo, ka ir amerikāņu hiphopera menedžmenta pārstāvis un piedāvā «krietni žūksni naudas» par sienas pārkrāsošanu. Uz to mākslinieks atbildējis, ka pieprasa sešu ciparu maksājumu un nodrošinājumu ar Vesta firmas krosenēm visa mūža garumā.

Māršs domā, ka šis piedāvājums no Vesta menedžmenta nav īsts.

Milzīgais gleznojums jau ir pievērsis starptautisku uzmanību un aplūkojams Sidnejas priekšpilsētā Čipendeilā. Blakus bija iecerēts cita mākslinieka darbs, kurā būtu redzama viņa sieva Kima Kardašiana kaila.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu