Kirkorova klasesbiedrs atklāj estrādes karaļa jaunības nedarbus un pirmo mīlestību (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova bērnības draugs un klasesbiedrs Maksims Panovs Krievijas izdevumam «StarHit» pastāstījis to, kāds viņš bijis laikos, kad vēl nevarēja lepoties ar tādu slavu un bagātību kā šodien.

Abi draugi iepazinušies smilšu kastē pirms 40 gadiem, dzīvojuši blakus kāpņu telpās, mācījušies vienā klasē un no trešās klases dēvējuši viens otru par labāko draugu. Kirkorovs vienmēr mācījies labāk, palīdzējis Panovam ar krievu valodu un literatūru, savukārt Maksims Filipam – ar matemātiku. «Svēta lieta» esot bijusi kontroldarbu norakstīšana un stundu bastošana.

Viena no Kirkorova mazajām dīvainībām – viņš neēda skolas ēdnīcā, jo vecāki viņam to aizliedza. Pats viņš ēdnīcu dievinājis – ņēmis treknos belašus un kotletes. «Ēda un mocījās, jo viņam bija problēmas ar kuņģi. Mamma rūpējās, gatavoja viņam pusdienas līdzi – sviestmaizes, putru, salātus,» atceras Panovs.

«Atceros, kad reiz sestajā klasē gribējām noskatīties filmu «Kingkongs». Biļetes mūsu kinoteātrī «Illuzion» varēja nopirkt tikai uz rīta seansiem. Mēs izlēmām neiet uz stundām. Iegājām zālē, bet tur priekšā sēž puse mūsu klases. Vai nu skolā pamanīja, ka mēs neesam, vai kāds nosūdzēja, kur mūs meklēt – neatceros. Rezultātā mūs visus pieķēra, skandāls bija briesmīgs,» atminas Panovs.

Vēlāk, kad sākuši trakot hormoni, stundās abi esot kaitinājuši meitenes, sačukstējušies ar viņām, stāstījuši anekdotes, no kurām visi esot skaļi smējušies. Par to viņus bieži kopā ar sirsdāmām izlika aiz klases durvīm. Pamatskolā Kirkorovs esot bijis iemīlējies brunetē ar lielām acīm – Taņā Čerņavskā, bet vēlāk viņam simpātizējusi esot meitene vārdā Gaļina Kļiševaja, kas mācījusies klasi zemāk.

«Aplidošanā viņš nebija no kautrīgajiem, taču arī nebija bezkaunīgs. Vienmēr teica tiešā tekstā: «Ejam uz kino vai uz parku!» Tai pat laikā nekad neizmantoja to, ka ir no slavenas ģimenes, neafišēja to.»

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu