Atkal izpārdotas visas biļetes uz gaidāmajām «Brodskis/Barišņikovs» izrādēm (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats/LETA

Šodien, sākoties biļešu iepriekšpārdošanai uz Jaunā Rīgas teātra (JRT) maijā paredzētajām Alvja Hermaņa iestudējuma «Brodskis/Barišņikovs» izrādēm, visas pieejamās biļetes jau ir izpirktas, liecina biļešu tirdzniecības informācija.

Biļešu tirdzniecība uz piecām «Brodskis/Barišņikovs» izrādēm tika sākta šodien plkst.10. Iegādājoties biļetes, vienas transakcijas laikā bija iespējams nopirkt ne vairāk kā divas biļetes.

Jau ziņots, ka iestudējums «Brodskis/Barišņikovs», kas pirmizrādi piedzīvoja 2015.gada 15.oktobrī, Latvijā pieredzēja milzu ažiotāžu. Sākot biļešu tirdzniecību, tās internetā tika izķertas 15 minūšu laikā, bet JRT pie kases veidojās gara cilvēku rinda.

Izrāde «Brodskis/Barišņikovs» skatāma krievu valodā ar titriem latviešu valodā.

Martā JRT ar iestudējumu «Brodskis/Barišņikovs» pirmo reizi devās viesizrādēs uz ASV, kur izrāde tika demonstrēta Barišņikova Mākslas centrā Ņujorkā.

Iestudējumā «Brodskis/Barišņikovs» leģendārā mākslas personība Mihails Barišņikovs interpretē sava drauga Nobela prēmijas laureāta dzejnieka Josifa Brodska dzeju viņa dzimtajā valodā. Iestudējums ar tekstu un kustību atklāj dzejnieka pasauli, ļaujot līdzpārdzīvot Brodska sarežģīto, lirisko un iedarbīgo vārdu spēli. Iestudējuma scenogrāfe ir Kristīne Jurjāne, gaismu mākslinieks - Gļebs Fiļštinskis.

Izrādi «Brodskis/Barišņikovs» JRT veidojis sadarbībā ar «Baryshnikov Productions».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu