22 gadus veca sociālo tīklu lietotāja, kura saņem miljonus (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

22 gadus vecajai Kristīnai Bazanai (Kristina Baazan) sociālajā vietnē «Instagram» šobrīd seko apmēram 2,3 miljoni lietotāju, viņai ir atzinību guvis blogs, kā arī nesen viņa iekļuvusi «Forbes» biznesa žurnāla «30 zem 30» sarakstā.

Kristīna Bazana ir no Zviedrijas. Viņa ne tikai bijusi prestižā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» modes skatu aizkulisēs, bet bijusi arī uz izdevuma «Vogue Portugal» vāka.

Savu pirmo modes blogu Kristīna laida klajā pirms pieciem gadiem un šobrīd kļuvusi par interneta slavenību, kura, pateicoties sociālajiem tīkliem, sākusi pelnīt ievērojamu naudas summu.

«Es jūtos tā, it kā dzīvotu dubultu dzīvi,» Bazana teikusi intervijā izdevumam «Emirates Women». «Mans blogs nekad nav bijis kaut kas, ko vēlos darīt. Es to laidu klajā, lai varētu izrādīt savu radošumu».

Šobrīd mediji mēļo, ka viņa parakstījusi ievērojamu līgumu ar «L'Oreal Paris», kā arī pelna miljonus, reklamējot produktus dažādās kampaņās un sociālajos tīklos.

Lūk, dažas no viņas fotogrāfijām!

 

?wearing @nikkieplessen #NIKKIE

A photo posted by Kristina Bazan (@kristinabazan) on

 

On set @lorealmakeup @chapuyc ⚡️#LOrealista #WorthIt

A photo posted by Kristina Bazan (@kristinabazan) on

 

Les aventures Parisiennes. Can't help but show how happy I am to be back! (? find the story on Snapchat)

A photo posted by Kristina Bazan (@kristinabazan) on

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu