Precētie pret brīvajiem: Aizņemtie puiši skūpsta un pat bildina brīvo Līgu (110)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.aprīļa vakarā norisinājās jaunā TV šova «Precētie pret brīvajiem» otrā sērija, kurā galvenā varone bija Līga, divu bērnu māte, kura grib sev atrast vīru nedēļas laikā. Izskatīga sieviete, taču vairakkārt dzīvē ir vīlusies un nevēlas vairs neko gaidīt, tāpēc metas dullā izaicinājumā. Viņai jāizvēlas, kurš no trim puišiem ir brīvs, jo diviem no viņiem sievas jau ir.

Randiņš ar aizņemto Kārli

Kārlis galdā ceļ picu, kas Līgai nebūt nešķiet ideālais randiņš, tomēr Kārļa bārda un šarms nostrādā, tāpēc Kristīne lūdz bildinājumu. Tas notiek, bet, lai Līga noticētu, viņa lūdz viņu apskaut, lai pārbaudītu, vai Kārlis nenobīsies. Vīrietis šo pārbaudījumu iztur ar trīcošām rokām.

Randiņā viņš bija puisis vārdā Kārlis, jo vārdu bija mainījis. Īstenībā Kārlis ir sitaminstrumentālists Elvijs. Vārdu mainīja, lai vairāk jauktu galvu meitenei.

Randiņš ar aizņemto Dmitriju

Randiņā ar Dmitriju no sākuma vadību ņem puisis, jau pēc trim minūtēm abi ir 300 metru augstumā virs Rīgas. Protams, atmosfēra ir romantiska, tāpēc ilgi nav jāgaida arī pirmais skūpsts. Līga, nolaižoties uz zemes, joprojām ir kā septītajās debesīs. Randiņš lidmašīnu angārā Līgai šķiet nevainojams, jo pretim taču sēž Dmitrijs!

Sieva Dmitrijam pirmo reizi desmit kopdzīves gadu laikā deva stundu laika visam, ko vien Dmitrijs vēlas, tam nebūšot pārmetumu. Dmitrijs nepakautrējas Līgu sabučot un vairakkārt mīļot. Līga ir ekstāzē.

Randiņš ar brīvo Robertu

Līga pirms randiņa ar Robertu saprot, ka atpakaļceļa nav. Randiņš sākas divdomīgi, jo Roberta pasniegtie suši gabaliņi ir pārāk lieli un cieti, sojas mērces paciņas taču būtu jāprot attaisīt brīvam vīrietim, bet Robertam tas sagādā grūtības. Pēc neveiklās suši ēšanas Līga aicina Robertu kopīgai vannai. Plikumi neizpaliek. Līga jūtas pārliecināta, ka Roberts ir brīvs, bet viņš nebūt neesot viņai piemērots.

Fināla randiņā Līga lūdz visus vēlreiz pierādīt, ka vīrieši ir brīvi, kamēr Kārlis ir visrunātīgākais un pārliecinātākais, Dmitrijs izmanto sievas dāvāto stundu brīvības un metas Līgu celt gaisā un mīļot. Roberts ietur savu kautrīgumu, bet tik un tā Līga izvēlas viņu. Līga un Roberts ieguva 1000 eiro dāvanu karti.

Komentāri (110)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu