Okupācijas muzejs skolēniem ar bezmaksas nodarbībām sola palīdzēt sagatavoties vēstures eksāmenam (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Okupācijas muzeja Izglītības nodaļa pavasarī skolēniem un skolotājiem piedāvā bezmaksas nodarbību, kas palīdzēšot sagatavoties vēstures eksāmenam, informēja muzeja sabiedrisko lietu vadītāja Inese Krieviņa.

Nodarbība «Eksāmens muzejā» notiks Okupācijas muzeja pagaidu ekspozīcijā, Raiņa bulvārī 7.

Nodarbības sākumā skolēni piedalīsies gida vadītā pārskata ekskursijā par okupācijas periodiem Latvijas vēsturē (1939-1991) un neatkarības atjaunošanu. Pēc tam, izmantojot ekspozīcijas materiālus, skolēni pārbaudīs un nostiprinās zināšanas, atbildot uz jautājumiem, kas ir līdzīgi vēstures eksāmena uzdevumiem. Noslēgumā visi kopā pārrunās pareizās un nepareizās atbildes un gids palīdzēs skolēniem izprast pretrunīgos Latvijas vēstures notikumus un personības.

Nodarbībā ikviens Latvijas skolēns var piedalīties bez maksas, turklāt Okupācijas muzeja Skolu atbalsta programma paredz iespēju daļēji segt transporta izdevumus attālākos Latvijas novados dzīvojošajiem skolēniem.

Pieteikties nodarbībai var, rakstot uz e-pastu «ip@omf.lv» vai zvanot pa tālruni 67211030.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu