Laikraksts publicējis «savdabīgu» informāciju par Abdeslama uzvedību cietumā (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas laikraksts otrdien publicējis arestētā Salaha Abdeslama, kurš tiek turēts aizdomās par līdzdalību Parīzes slaktiņā, fotogrāfiju, kā arī visai savdabīgu informāciju par to, kā viņš kļuvis par pozitīvu piemēru citiem ieslodzītajiem, vēsta «The Local».

Laikraksts «Het Nieuwsblad» publicējis Abdeslama jaunāko fotogrāfiju no ieslodzījuma vietas. Attēlā redzamais vīrietis ievērojami atšķiras no tā, kas redzēts iepriekšējos policijas fotoattēlos.

Apcietinātais ir ataudzējis bārdu, bet maisiņi zem acīm liecina – 26 gadus vecais vīrietis pēdējo nedēļu laikā nav pārāk daudz gulējis.

Kāds avots laikrakstam atklājis, ka ieslodzītais ir «parauga cietumnieks».

«Viņš ir ļoti labs zēns un ir piemērs pārējiem ieslodzītajiem uzvedības ziņā,» sacījis avots. «Mums nav nekādu negatīvu komentāru par viņa darbībām,» sacījis tas pats avots, piebilstot, ka vīrietim esot «lieliska apetīte».

Patlaban Abdeslams gaida, kad viņu deportēs uz Franciju, kur viņš tiks tiesāts par saistību ar asiņainajiem teroraktiem Parīzē.

Ieslodzītais tiekot ļoti cītīgi uzraudzīts, jo esot bažas, ka viņš varētu izdarīt pašnāvību. Avots apgalvojis, ka Abdeslamu vairākas reizes stundā aprauga cietumsargi, kā arī viņš tiekot regulāri pārmeklēts. Tāpat parādījusies informācija, ka viņa kamerā varētu tikt izvietotas novērošanas kameras.

Abdeslama advokāts atklājis, ka aizdomās turētais vēlas sadarboties ar policiju. Tāpat ieslodzītais policijai norādījis, ka nav zinājis par plānotajiem uzbrukumiem Briselē.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu