Spekulācijas par Meganas Foksas gaidāmā mazuļa tēvu turpinās (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Megana Foksa ir sava trešā mazuļa gaidībās. Līdz ar šiem jaunumiem medijos izplatījušās vairākas spekulācijas par to, kas ir gaidāmā bērna tēvs, jo no sava vīra Braiena Ostina Grīna viņa pašķīrās pagājušā gada augustā.

Slavenību tenku portāls «TMZ» vēsta, ka mazuļa tēvs tomēr ir aktieris Braiens Ostins Grīns. Grūtniecība neesot bijusi plānota, tā notikusi pati no sevis.

Megana un Braiens izšķīrās 2015.gada augustā, taču šķiršanās process joprojām turpinās. Lai arī pāris vairs nav kopā, abi pēc attiecību izbeigšanas joprojām bijuši tuvi, jo kopīgi audzina divus bērnus.

Foksas pārstāvji informāciju apstiprinājuši vēl nav.

Ziņas par aktrises grūtniecību klajā nāca 11.aprīlī, kad viņa apmeklēja filmas «Teenage Mutant Ninja Turtle: Out of the Shadows» reklāmas pasākumu. Megana Foksa tajā ieradās apspīlētā tērpā, kas izcēla viņas grūtniecības vēderu.

Līdz ar šiem jaunumiem parādījās vairākas spekulācijas par to, kas varētu būt gaidāmā mazuļa tēvs. Arī pati aktrise sociālajā vietnē «Instagram» publicēja foto kolāžu ar saviem ekrāna partneriem, pie tās viņa raksta, ka neviens no attēlā redzamajiem vīriešiem nav viņas gaidāmā bērna tēvs.

 

#notthefather

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu