Latvijas Dabas muzejā atklās fotoizstādi «Mans putns 2016» (2)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: A.Krusts

Latvijas Dabas muzejā 22.aprīlī fotokonkursa laureātu godināšanā tiks atklāta fotoizstāde «Mans putns 2016», informēja muzeja Komunikācijas nodaļas pārstāve Ieva Brūna.

Jau 15 gadus fotokonkursa «Mans putns» organizatori vienkopus pulcē fotogrāfus - amatierus un dabas mīļotājus. Šogad fotokonkursā piedalās 118 dalībnieki, kas ir par astoņiem dalībniekiem vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Kopumā konkursam šogad tika iesūtīti 270 fotoattēli, kas nodoti žūrijas izvērtēšanai. Fotoattēlu vērtēšanas procesā tiek ņemts vērā tehniskais un mākslinieciskais izpildījums, fotografētā objekta unikalitāte un iemūžinātā brīža vienreizīgums. Fotokonkursam iesūtītajos attēlos lielākoties notverti mirkļi ar Latvijas putnu faunas pārstāvjiem, taču ir arī vairākas fotogrāfijas, kurās aplūkojami svešzemju putni.

Fotoizstādi plkst.15 svinīgi atklās Latvijas Dabas muzeja direktore Skaidrīte Ruskule un fotokonkursa koordinators Dmitrijs Boiko. Pasākumā piedalīsies arī fotokonkursa atbalstītāji - «Canon IB» serviss pārstāvis Māris Vilcāns, tipogrāfijas «Brīvs.lv» pārstāve Dace Šitca, žurnāla «Vides Vēstis» galvenā redaktore Anitra Tooma un Rīgas Zooloģiskā dārza pārstāvis Ingmārs Līdaka. Savukārt ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies bērnu vokālais ansamblis «Knīpas un knauķi» un Rīgas Saksofonu kvartets.

Fotoizstāde «Mans putns 2016» Latvijas Dabas muzeja izstāžu zālē būs skatāma līdz 8.maijam.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu