Šovā «Precētie pret brīvajiem» puņķi un asaras (111)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Nākamā TV raidījuma «Precētie pret brīvajiem» sērija klajā nāks pirmdien, 18.aprīlī, kurā būs redzams šova pirmais skandāls. Arī puņķi un asaras neizpaliks!

Šoreiz šovā piedalās brīvā meitene Diāna, kura centīsies atmaskot precētos puišus ar pikantām metodēm. Aizņemto puisi Aivaru viņa izaicinās uzņemt pikantu fotogrāfiju, kamēr abi ir zem segas kaili. 

Kamēr Aivars un Diāna uzņem selfiju un skūpsta viens otru, puiša draudzene Agita, sēžot blakus istabā, uz notiekošu nespēj skatīties. Redzot, ka viņas puisis skūpsta citu sievieti, viņa savu draugu sauc par pretekli un sāk raudāt.

«Izģērbties, buču iedot uz lūpām... Tad jau viņš var jebkurā brīdī aiziet ar citu meiteni un vienkārši tā bučoties,» sašutusi saka aizņemtā Aivara draudzene. 

Agita ir neapmierināta, ka viņas draugs pieņēma pikanto izaicinājumu un gūlās gultā ar svešinieci.

Atgādinām, ka šovā piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet, kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu