Precētie pret brīvajiem: Greizsirdības scēna pārvēršas bildinājumā! (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18.aprīļa vakarā TV ekrānos varēja vērot TV šova «Precētie pret brīvajiem» trešo sēriju, kurā brīvā Diāna centās atmaskot, kurš no trim puišiem ir brīvs.

Randiņš ar brīvo Armandu

Brīvais Armands Diānu cienā ar lavašu un makaronu sacepumu. Ik pēc mirkļa viņš pasniedz meitenei rozi, kā arī izsaka komplimentu, taču tas Diānu tik un tā nepārliecināja. Viņa ķeras pie lietas un lūdz Armandam skūpstu. Pēc randiņa un skūpsta Diāna tomēr uzskata, ka Armands ir brīvs puisis.

Randiņš ar aizņemto Aivaru

Aivars galdā ceļ tomātu - gurķu salātus un vistu ar dārzeņiem. Kamēr Aivars ir randiņā ar Diānu, viņa draudzene Agita kļūst greizsirdīga. Diāna domā, ka, noskūpstot puisi, sapratīs, ir viņš brīvs vai nav, taču Agita savam draugam atļāvusi tikai apķert meiteni vai iedot kādu bučiņu uz vaiga.

Brīvajai Diānai padomā ir pikants pārbaudījums - abiem pusplikiem jāpalien zem segas un jāuzņem kopīgs selfijs. Foto pārvēršas skūpstā, par ko sajūsmā nav Aivara draudzene. Skatoties uz abiem, Agita sāk raudāt un sauc savu draugu par pretekli. Aivara draudzene uzskata, ka šovs nav tā vērts un ir greizsirdīga. Savukārt Diānai Aivars ir iepaticies un viņa labprāt vēlētos satikties arī nākotnē.

Randiņš ar aizņemto Ati

Atis cienā ar melnajām plūmēm, lazanju un putukrējumu ar zemenēm. Lai arī Diāna atzīst, ka viņai vīrieši ar «kazbārdiņām» nepatīk, lai saprastu, vai Atis ir brīvs, viņa tomēr lūdz masāžu.

Kamēr Atis prom, vannasistabā Diāna atrod fēnu, kā arī sieviešu higiēnas preces. Aizņemtā puiša draudzene ir pārsteigta par to, ka Diāna līdusi svešos skapīšos, taču Atis aizbildinās ar to, ka šīs neesot viņa mājas. Atvadoties, Diāna ir priecīga, ka ātrāk var tikt prom, kā arī ir pārliecināta, ka Atis melo.

Finālā Diāna paziņo, ka aizņemts varētu būt Armands un Atis, taču brīvs - Aivars. Galu galā Diāna tika piemānīta, jo Aivars izrādās aizņemts un viņš ar draudzeni Agitu saņem 1000 eiro dāvanu karti.

Pēc uzvaras šovā Aivars bildina savu draudzeni Agitu un viņa saka «jā»!

Atgādinām, ka šovā piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet, kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu