«Precētie pret brīvajiem» skandāls: Diāna pamet darbu, Aivars iesaka «aizvērt muti» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadīts viens no dramatiskākajiem TV šova «Precētie pret brīvajiem» raidījumiem, kurā brīvā meitene Diāna ar pikantiem uzdevumiem centās noskaidrot, kuri no puišiem melo. 

Pēdējā «Precētie pret brīvajiem» raidījumā aizņemtais Aivars puspliks palīda zem segas ar Diānu, taču viņa draudzene, nespējot uz to skatīties, sāka raudāt. Lai arī meitene teica, ka balva nav tā vērta, kā arī dēvēja savu draugu par pretekli, šova beigās Aivars viņu pārsteidza ar bildinājumu.

Neilgi pēc šova raidīšanas TV ekrānos, tā dalībnieki Diāna un Aivars, autorizējoties ar sociālās vietnes «Facebook» profiliem, portāla «Tvnet» komentāros aizsāka diskusiju.

«Naudas deel aizmirsi ka vins mani bu4oja un taisiija selfiju ar mani un jaa man vel ir tie selfiji, smiekliigi var redzet kam ir svariiga nauda un kursh vnk gribeja kko jaunu pameģinaat..» komentāru sadaļā šādi raksta Diāna.

Taču Aivars meitenei atbildēja skarbi: «Aizver muti pretekle. Mes pat nezinajam kas bus balva.. katru nakti radas murgi. Kur var tik pretigu meiteni noskupstit. Neuztraucies. Tev nevajag tagad but laimigai.»

Tāpat Diāna atklājusi, ka puiša dēļ vairs nestrādājot savā darba vietā - alkohola veikalā.

Atgādinām, ka 18.aprīļa «Precētie pret brīvajiem» raidījumā brīvā Diāna pēc randiņa atklāja, ka Aivars viņai ir iepaticies un arī nākotnē viņa labprāt satiktos ar viņu. Finālā Diāna izvēlējās Aivaru, taču vīlās, jo izrādījās, ka viņš melo un ir aizņemts.

Pēc tam, kad Aivars un viņa draudzene Agita ieguva 1000 eiro dāvanu kartu, puisis savu draudzeni bildināja un viņa teica «jā».

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu