Uz «Kubana» skatuves - hārdkora zvaigznes «Enter Shikari» (2)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no grupām, kas šovasar kāps uz rokfestivāla «Kubana» skatuves, kas jau otro gadu no 11. līdz 14. augustam norisināsies pašā Rīgas sirdī - Lucavsalā, būs britu elektronikas un hārdkora apvienība «Enter Shikari», informē festivāla rīkotāji.

«Enter Shikari» priekšnesumos gan uz skatuves, gan tās priekšā notiek īstens haoss. Tiek sistas ģitāras, mūziķi veic akrobātiskus lēcienus no dažādiem augstumiem, un skatītāji ir stāvā sajūsmā. «Enter Shikari» ir diezgan jauna grupa no Herfordšīras, kura desmit pastāvēšanas gados laidusi klajā četrus pilna formāta albumus, kuri izplatīti visā pasaulē miljonos eksemplāru. Viena no mūslaiku visvairāk pieprasītajām grupām, dažnedažādu prēmiju ieguvēji, šie puiši ļoti labprāt uzstājas festivālā «Kubana».

Jau ziņots, ka festivālu pirmajā dienā uzstāsies arī grupas «The Subways», «Nashville Pussy», «Enter Shikari», «Guano Apes», «Eskimo Callboy» u.c.

Atklāšanas dienai būs īpaša ieejas maksa 14,99 eur.

«Kubana» ir starptautiska mēroga muzikāls notikums, kurš ik gadu Krievijā pulcēja simtiem tūkstošu apmeklētāju kopš 2009. gada. Festivāls 2015. gadā tika pārcelts uz Rīgu, jo to pēc pareizticīgās baznīcas prasības aizliedza Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Kopumā pirmo festivālu Rīgā apmeklējuši aptuveni 15 000 cilvēku.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu