AC/DC solists: Dzirdes pasliktināšanās mani personīgi satrieca (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrālijas rokgrupas AC/DC solists Braiens Džonsons otrdien atzinis, ka esot «personīgi satriekts» par nespēju piedalīties koncertturnejā, taču negatavojoties aiziet no grupas.

Kā jau ziņots, AC/DC martā apturēja koncertturneju ASV, jo ārsti brīdinājuši Džonsonu, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs. Atlikušajā Eiropas turnejā un desmit koncertos ASV ar AC/DC uzstāsies rokgrupas «Guns N' Roses» solists Aksels Rouzs.

Džonsons sacīja, ka esot daļēji zaudējis dzirdi. Ārstu aizliegums koncertēt esot bijusi «drūmākā diena manā profesionālajā karjerā», atklāja 68 gadus vecais Džonsons.

«Šis notikums mani personīgi satrieca vairāk, nekā varat iedomāties,» teica dziedātājs. «Būšana AC/DC dalībniekam, mūzikas ierakstīšana un uzstāšanās miljoniem uzticīgu fanu priekšā - tā bija mana dzīve pēdējo 36 gadu laikā. Es nevaru iedomāties savu turpmāko dzīvi bez tā, taču šobrīd man nav citas izvēles.»

Taču Džonsons uzstāj, ka negrasoties pavisam aiziet no mūzikas biznesa, jo ir spējīgs strādāt ar grupu ierakstu studijā.

«Es ceru, ka mana dzirde uzlabosies un es varēšu atsākt koncertēt. Lai arī nākotne vēl ir miglā tīta, es esmu optimisma pilns,» sacīja Džonsons.

Džonsons ir AC/DC solists kopš 1980.gada, kad nomira iepriekšējais vokālists Bons Skots.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu