Raimonds Pauls: Ojārs Grinbergs bija gaišs zēns (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūžībā aizgājušais latviešu estrādes dziedātājs Ojārs Grinbergs bija gaišs zēns un par viņu var teikt visu to labāko, pauda komponists Raimonds Pauls.

Komponists atklāja, ka ar Grinbergu bija ļoti viegli strādāt, jo atšķirībā no daudziem citiem, ar kuriem sākās sadarbība tālajos 60.gados, dziedātājs vienmēr bija godīgs, smaidīgs un nekad neiepinās nekādās intrigās, kā tas parasti mēdz notikt.

«Kad bija pabūts kopā ar viņu, tad palika saulains un gaišs iespaids. Visādā ziņā viņa ierakstiem un dziesmām latviešu estrādes sākumposmā bija nozīmīga loma, tās palika populāras. Par Ojāru varu teikt visu to labāko un varu izteikt tikai līdzjūtību radiem un paziņām. Ļoti žēl,» pauda komponists.

Pauls minēja, ka šodien pa radio tieši nejauši dzirdēja atskaņojam Grinberga izpildīto dziesmu «Dziesma nenosalst». «Grinbergam ir vairākas dziesmas, kas joprojām skan, un tas ir ļoti patīkami,» piebilda Pauls.

Jau ziņots, ka šorīt 73 gadu vecumā mūžībā aizgājis latviešu estrādes dziedātājs Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris Grinbergs.

Visdziļāko līdzjūtību izcilā latviešu estrādes dziedātāja Grinberga ģimenei un talanta cienītājiem, viņu mūžībā aizvadot, izteicis arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu