Mūziķis Prinss pirms savas nāves esot bijis nomodā sešas dienas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Līdz pilnam autopsijas ziņojumam par amerikāņu popmūzikas ikonas Prinsa nāves iemesliem jāgaida vēl vairākas nedēļas, taču klajā nākušas jaunas ziņas par mūziķa veselības stāvokli dažas dienas pirms nāves. Prinsa svainis esot atklājis, ka pirms nāves viņš bijis nomodā sešas dienas, raksta «independent.co.uk».

Prinsa māsas vīrs Maurīss Filips (Maurice Phillips) atklājis, ka mūziķis pirms savas nāves esot strādājis sešas dienas bez gulēšanas.

Filips, kas ir precējies ar Prinsa māsu Taiku Nelsonu (Tyke Nelson), faniem pie mūziķa mājām teicis: «Viņš strādāja 154 stundas pēc kārtas. Es biju ar viņu kopā pagājušajā nedēļā. Viņš bija labs svainis.»

Piecas dienas pirms savas nāves dziedātājs Prinss Mineapolisā apmeklējis ierakstu veikalu. Arī tā darbinieki atklājuši, ka mūziķis, apmeklējot veikalu, neesot izskatījies savā «labākajā formā».

Viens no darbiniekiem teicis, ka viņš veikalā ieradies dienu pēc tam, kad Prinsa lidmašīna veica piespiedu nosēšanos, lai mūziķis varētu slimnīcā saņemt medicīnisko palīdzību.

Pagaidām vēl nav pilnībā atklāts amerikāņu dziedātāja Prinsa iespējamais nāves cēlonis, taču zināms, ka tā neesot bijusi fiziska trauma vai pašnāvība.

Līdz pilnam autopsijas ziņojumam jāgaida vēl vairākas nedēļas.

Prinss ceturtdien, 21.aprīlī tika atrasts bez samaņas savas mājas liftā Minesotā un apmēram pusstundu vēlāk tika atzīts par mirušu.

Nedēļu pirms nāves Prinsa privātā lidmašīna veica piespiedu nosēšanos Ilinoisas štata Molinas pilsētā, lai mūziķis varētu slimnīcā saņemt medicīnisko palīdzību. Tika paziņots, ka mūziķim medicīniskā palīdzība bija nepieciešama gripai līdzīgu simptomu dēļ, bet neoficiāli plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka Prinsam tika sniegta medicīniskā palīdzība narkotikas, iespējams, uz opiātu bāzes veidota pretsāpju līdzekļa, pārdozēšanas dēļ.

Nāves brīdī Prinss īpašumā bijis viens, bet Olsons atteicās komentēt iespējamo pretsāpju līdzekļu pārdozēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu