«Precētie pret brīvajiem»: Sieva mudina vīru uz kaisli ar citu sievieti (10)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25.aprīļa vakarā TV ekrānos varēja vērot TV šova «Precētie pret brīvajiem» ceturto sēriju, kurā brīvā Līva centās atmaskot, kurš no trim puišiem ir brīvs. Līva nav ar pliku roku ņemama, jo visai drosmīgi visus puišus izaicina uz skūpstiem. Ko par to saka precētā sieva?

Precētais Kristians ir šarmants un enerģisks puisis ar labu augumu. Tomēr Līva ir visai kaprīza – mājoklis sievišķīgs un par maz lietas vannas istabā, ēdiens negaršīgs un sarunas neinteresantas.... Kristians, cenšoties glābt situāciju, piedāvā meitenei skūpstus un pat erotisku masāžu.

Masējot plecus, Kristians pavēsta, ka, ja kāda meitene viņam patīk, viņš viņu vēlēsies noskūpstīt. Tomēr Kristiana sieva uz to visu skatoties no guļamistabas, secina, ka varētu pati notēlot labāk - Kristians ir pārāk satraucies un sasprindzis. Sieva pasaucot vīru lūdz viņam apsolīt, ka lielākais, ko viņš darīs būs buča uz lūpām, bet nekādu skūpstu un grābstīšanos. Sievu arī satrauc tas, ka meitene viņai šķiet pārāk uzmācīga - liek rādīt vēderpresi un prasa skūpstus.

Randiņā ar Tomu Līva ir aizdomu pilna. Taču arī Toms pārsteidz ar kaislīgu skūpstu un Līva pamatīgi samulst un nosarkst. Toms apgalvo, ka nemānās, taču meitene vēl nespēj noticēt. Līva domā, ka Toms ir pārāk labs, lai viņš nebūtu aizņemts... Līvai šaubīties lika Toma māja un tās iekārtojums, kas paredzēts ģimenei.

Raivis ar sievu Signi kopā ir jau astoņus gadus un kopā laimīgi audzina dēliņu Rodrigo. Sieva apgalvo, ka Līva nav viņai konkurente. Tomēr Signe ir gatava uz ko vairāk: iekarsusi spēlei un redzot, ka brīvā meitene Līva Raivim netic, viņa mudina vīru uz kaislīgiem skūpstiem. Pat izmēģina to un liek apsolīt, lai to dara bez mēles. Raivis aicina Līvu uz deju, bet sieva uz to skatoties nevar sagaidīt buču. Pēcāk viņa lūdz vīru bučoties ar meiteni vēl kaislīgāk. Raivis Līvai apsola garāku deju un arī noskūpsta daudz kaislīgāk.

Lai arī Līvai viss ir sajucis, viņas izvēle ir nosaukt precētos un viņa to izdara precīzi. Brīvā Līva atzīst, ka priecājas, ka Toms ir brīvs un atklāja, ka viņš bija vienīgais, kas randiņā neuzdāvināja ziedus.

Atgādinām, ka šovā piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu