Dzintars Čīča audzina līgavas meitu (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Dziedātājs Dzintars Čīča ar koncertu Latviešu biedrības namā noslēdzis savu koncertturneju. Uz pēdējo tūres koncertu dziedātāju atbalstīt bija ieradusies arī viņa topošā sieva Sanita ar meitu Dajanu.

Dzintars Čīča (23) un Sanita Marcinkēviča (28) kopā ir ilgāk nekā pusotru gadu. Abi drīzumā plāno precēties, kā arī kopīgi audzina Sanitas 10 gadus veco meitu Dajanu.

Čīča izdevumam «Kas Jauns» atklājis, ka tuvākajā laikā ar ģimeni plāno palikt Latvijā, taču ilgtermiņā par to runāt nevar.

«Gribēt mēs varam daudz ko, bet jāsaprot, ka mūsu iegribām ne vienmēr ir lemts īstenoties,» sarunā ar žurnālu teicis Čīča.

Šī gada pavasarī dziedātājs Dzintars Čīča sniedza koncertus vairākās Latvijas pilsētās.

Programmā «Dvēsele vaļā» skanēja gan populāras dziesmas, gan jaunumi, Raimonda Paula skaņdarbi, kā arī čigānu tautasdziesmas, kas tik īpaši skan tikai un vienīgi Dzintara Čīčas izpildījumā.

«Aizvadītais pusotrs gads gan manā privātajā, gan profesionālajā dzīvē ir sagādājis daudz piedzīvojumu un pārdzīvojumu. Tā man kā mūziķim bija ilgi gaidīta iedvesma,» gatavojoties solokoncertiem, atklāja Čīča. «Es gribu meklēt dziļāku jēgu mūziku, bet dzīvē - noturīgākas vērtības. Par šīm tēmām skanēs arī manas koncertprogrammas dziesmas.»

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu