Uz «Kubana» skatuves brutālie «Brutto & Lyapis» (4)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no grupām, kas šovasar kāps uz rokfestivāla «Kubana» skatuves, kas jau otro gadu no 11. līdz 14. augustam norisināsies pašā Rīgas sirdī - Lucavsalā, būs «Brutto & Lyapis» ar Sergeju Mihaloku pie mikrofona, informē festivāla rīkotāji.

Sergejs Mihaloks jau ir uzskatāms par dzīvo klasiķi, ņemot vērā to citātu skaitu, ar kuru viņa daiļrade bagātinājusi tautas valodu. Sportisks, tetovējumiem rotāts, Sergejs ar savu parādīšanos uz skatuves vien jau dod lielisku piemēru festivāla apmeklētājiem. Sportot, nelietot alkoholu un nesmēķēt, spēlēt veiksmīgajā rokgrupā! Īsts ideāla vīrieša iemiesojums.

Arī savā jaunajā grupā «Brutto» Sergejs pulcē sev apkārt līdzīgi domājošus puišus. Ar tiem kopā izdota jaunākā plate «Rodni Kraj» («Dzimtā zeme»), kuras dziesmas uzreiz kļuvušas populāras interneta vidē. Tomēr, lai cik grupas fani sajūsminātos par jaunām dziesmām, sirds dziļumos tie ilgojas pēc vecajām labajām dziesmām.

Sergejs ar saviem sportiskajiem grupas biedriem sagatavojis īpašu programmu, kurā iekļauti gan klasiskie hiti, gan arī jaunākas dziesmas.

Grupas «Lyapis Trubeckoy» bagātīgais mantojums šobrīd integrēts Sergeja jaunajā projektā «Brutto & Lyapis». Vairākkārt būdams festivāla «Kubana» viesis, Sergejs pirmoreiz uzstāsies tieši ar šo projektu.

Festivālā uzstāsies arī grupas «Vopli Vidopļasova», «Kirpiči», «Tarakany!», «Noggano», «The Subways», «Nashville Pussy», «Enter Shikari», «Guano Apes», «Eskimo Callboy» u.c.

Atklāšanas dienai būs īpaša ieejas maksa 14,99 eiro.

«Kubana» ir starptautiska mēroga muzikāls notikums, kurš ik gadu Krievijā pulcēja simtiem tūkstošu apmeklētāju kopš 2009. gada. Festivāls 2015. gadā tika pārcelts uz Rīgu, jo to pēc pareizticīgās baznīcas prasības aizliedza Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Kopumā pirmo festivālu Rīgā apmeklējuši aptuveni 15 000 cilvēku.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu