Foto: Diētas, sporta zāle, defilē - ko meitenes paveikušas trijos mēnešos, gatavojoties bikini konkursam (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien , 29.aprīlī pulksten 20.00. koncertzālē Studio 69 notiks «Healthy girls 2016» fināls, kurā 15 daiļas sportiskas dalībnieces demonstrēs sava ķermeņa slaidas līnijas.

Meitenes jau no janvāra, tātad vairāk par trim mēnešiem ir ievērojušas speciāli viņām izstrādātu diētu, un pa 6 reizēm nedēļā apmeklējuši sporta zāles. Nodarbojušās gan ar svaru cilāšanu, gan krossfitu, gan jogu, gan skriešanu. Reizi nedēļā vairākas stundas mācījušās dejot un staigāt pa skatuvi (defilē stundas).

Tagad viņas ir gatavas kāpt uz skatuves lai sacenstos gan viena ar otru, gan pati ar savi. Galvenā balva 1. vietas ieguvējai ir 1000 EUR, kopējais naudas balvu fonds 3000 EUR.

Dalībnieces vērtēs kompetenta žūrija, kas sastāvēs galvenokārt no stiprā dzimuma pārstāvjiem, kas saistīti ar sportu, žūrijas sastāvā gan paurliftinga leģenda ar pasaules rekordiem, gan Misters Latvija, gan Pasaules mēroga fitnesa tiesneši, Boksa cīkstoņi un treneri.

«Healthy girls 2016» notiks jau 5. gadu pēc kārtas (agrāk tā nosaukums bija Sportima Bikini fitness). Tas ir unikāls un pirmais Latvijā projekts, kas notiek pateicoties sponsoru atbalstam. Projekts meitenēm ir absolūti bezmaksas un ar ievērojamām naudas balvām.

Notiek kā šova programma ar kopējām dejām, individuālajām programmām kā arī kopējo salīdzināšanu. Tiek izvēlēta pēc žūrijas viedokļa meitene ar labākajām sievišķīgajām ķermeņa proporcijām ar tvirtu sportisku ķermeni.

Ieeja pasākumā ar ielūgumiem, ielūgumi pieejami: Fitnesa klubā OLYMP, BAKER NUTRITION veikalos vai pa tālr. 27409673.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu