Prinsa nāves cēloņa izmeklēšanā atklājas jauni fakti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pārmeklējot mūžībā aizgājušā amerikāņu dziedātāja Prinsa (Prince) mājas Minesotā, varasiestādes atradušas uz mūziķa vārda izrakstītus opioīdu medikamentus, vēsta «CNN».

Opioīdu medikamenti visbiežāk tiek lietoti, lai mazinātu sāpes. Varasiestādes izmeklēšanas procesā lūgušas iesaistīties arī ASV narkotiku apkarošanas administrācijai.

Izmeklētāji uzskata, ka mūziķis medikamentus lietojis, jo nedēļu iepriekš tika nogādāts slimnīcā sliktas pašsajūtas dēļ.

Kopš notiek Prinsa nāves cēloņa izmeklēšana, izskanējušas arī vairākas oficiāli neapstiprinātas versijas. Tabloīds «National Enquier» ziņo, ka sešus mēnešu pirms savas nāves viņš uzzinājis, ka slimo ar AIDS.

Avoti tabloīdam vēstījuši, ka 57 gadus vecais mūziķis svēris apmēram 37 kilogramus un jau labu laiku «gatavojies mirt». Tāpat tiek ziņots, ka Prinsam bijis zems asinsspiediens un ķermeņa temperatūra.

Oficiāli paziņotā autopsijas ziņojumā jau vēstīts, ka Prinsa nāves cēlonis nav fiziska trauma vai pašnāvība, tomēr līdz pilnam ziņojumam, kurā varētu atklāties nāves cēlonis, jāgaida vēl vairākas nedēļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu