Rīgā koncertu sniegs Krievijas dziedātājs Nikolajs Baskovs (41)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Arēnā Rīga» 5.oktobrī ar koncertu Rīgā viesosies Krievijas estrādes un operas dziedātājs Nikolajs Baskovs, informēja pasākuma organizētāju pārstāve Danute Vareikaite.

Baskovs ieradīsies Rīgā, lai skatītājiem prezentētu jauno šovu «Spēle», kuru iestudējis režisors Aleksejs Sečenovs. Šova pirmizrāde notiks oktobra sākumā Maskavā, Kremļa pilī.

Jaunajā koncertprogrammā skatītājus gaida teatralizēts priekšnesums, īpašas dekorācijas, krāšņi kostīmi, īpašs uzvedums katram no programmas numuriem, jaunas dziesmas un pasaules klasikas šedevri.

Baskovs ir Krievijas Federācijas Tautas mākslinieks, pasaulslavenās operas dīvas Monseratas Kabaljē skolnieks, neskaitāmu Krievijas un starptautisko konkursu uzvarētājs, daudzkārtējs Krievijas nacionālās prēmijas «Ovācija» laureāts, kā arī titula «Krievijas zelta balss» īpašnieks. Viņš savā daiļradē sapludina klasiku un estrādes mūziku, vienādi veiksmīgi izpildot gan operu ārijas, gan modernus skaņdarbus.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu