Foto: Stādu parāde Siguldā plaši apmeklēta (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

13.Stādu parāde Siguldā bija plaši apmeklēta. Dalību pasākumā varēja pieteikt stādu audzētāji, amatnieki, mājražotāji un dārza preču tirgotāji. Ieskaties fotogalerijā!

Latvijas stādu parāde interesentiem piedāvāja vietējo stādu gadatirgu, amatnieku un mājražotāju preces, dārza tehniku, paraugdārza apskati Svētku laukumā, jaunāko augu šķirņu izstādi, retu un neparastu formu stādu izsoli 30.aprīlī, konkursa «Mana ciemata dārzs» finālu 1.maijā, kā arī dažādas izklaides un koncertus.

Pasākumu organizē Stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Stādu audzētāju biedrība dibināta 2001.gadā. Organizācijas darbības mērķis ir stādu audzētāju, attiecīgo speciālistu un interesentu apvienošana, lai veicinātu nozares attīstību, uzlabotu stādu audzētāju izglītības līmeni, ražošanas vidi un profesionalitāti, lai veiksmīgi palīdzētu sabiedrībai veidot zaļu un sakārtotu dzīves telpu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu