«airBaltic» uz Briseli atsāk lidot ierastajā režīmā (5)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija » airBaltic» no pirmdienas uz Briseles Zaventemas lidostu atsāks lidot ierastajā režīmā, aģentūrai BNS teica «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Viņš norādīja, ka notiks gan rīta, gan vakara reisi. Patlaban «airBaltic» uz Zaventemas lidostu veic tikai vakara reisus.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka aprīļa sākumā Briseles Zaventemas lidosta pēc notikušajiem teroraktiem atsāka darbību pastiprinātas drošības apstākļos.

Sprādzienos, kas martā notika Briseles lidostā un Beļģijas galvaspilsētas metro sistēmā, dzīvību zaudēja 31 cilvēks, neskaitot trīs teroristus pašnāvniekus. Vienlaikus ievainoto skaits sasniedza 340. Atbildību par teroraktiem uzņēmās grupējums «Islāma valsts».

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz aptuveni 60 galamērķiem. Kompānijas lielākā īpašniece ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu