Žagars nav noslēdzis līgumu par operas zāles īri Opolais koncertam (15)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Andreja Žagara Kultūras atbalsta un attīstības fonds nav noslēdzis līgumu par operas zāles īri dziedātājas Kristīnes Opolais koncertam, kaut arī jau izziņojis koncerta norises datumu 4.oktobrī un biļešu tirdzniecības uzsākšanu, aģentūru BNS informēja Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) pārstāve Irbe Treile.

LNOB valde uzskata, ka Žagara izziņotais biļešu tirdzniecības sākums pirms līguma noslēgšanas ir vērtējams kā spiediens uz to.

«LNOB valde izsaka nožēlu par to, ka cilvēki, kas vēlējās pirkt biļetes uz Kristīnes Opolais solo koncertu 4.oktobrī, ir maldināti. Šāda prakse LNOB nav pieņemama,» uzsvēra LNOB pārstāve.

LNOB valde apliecina, ka Kristīne Opolais «vienmēr bijusi, ir un būs gaidīta Latvijas Nacionālajā operā», ko pastiprinot fakts, ka LNOB rekomendēja viņu Triju Zvaigžņu ordeņa piešķiršanai.

Jau vēstīts, ka fonds ir paziņojis par Opolais koncertiem rudenī Latvijā. Paredzēts, ka Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars» koncerts norisināsies 30.septembrī, Latgales vēstniecībā «Gors» - 2.oktobrī, bet Latvijas Nacionālajā operā - 4.oktobrī, iepriekš informēja Žagars.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu