Precētie pret brīvajiem: Kāršu izlikšana, viltības un pat ča-ča-ča (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Brīvā dāma Kristīne, kura šī vakara «Precētie pret brīvajiem» raidījumā centās atrast brīvo starp krāpniekiem, meklē romantisku mīlestību. Viņa uzskata, ka puisim ar viņu randiņā noteikti būs grūti.

Randiņš ar brīvo Artūru

Kristīne pirms randiņa jūtas labi un mierīgi. Ierodoties mājās pie Artūra, viņa saņem dzeltenas tulpes. Brīvais vīrietis atklāti Kristīnei paziņo, ka viņam šajā šovā ir visvieglākais uzdevums, jo nemelo. Randiņā viss iet kā «smērēts», Artūrs joko un Kristīnei cenšas iestāstīt, ka Lucavsalā izaudzējis rīsus. Brīvā dāma Artūru grib pārbaudīt ar āķīgiem jautājumiem, kā arī nolemj sajust viņa enerģiju izliekot kārtis. Sirds Kristīnei saka, ka Artūrs ir brīvs, taču prāts - ka nav. Pēc randiņa viņa jūtas kolosāli.

Randiņš ar aizņemto Andri

Arī pirms otrā randiņa Kristīnei satraukuma nav. Andra sieva Aksana, kura paslēpusies busiņā ārpus mājas, domā, ka brīvā dāma izskatās viltīga.

Kristīne domā, ka pirmajā randiņā nebučosies, tāpēc sāk ar maizīti ar siļķi. Andris randiņā sāk uzdot jautājumus par nākotni un vaicā, vai viņa gribētu braukt uz dārzu spēlēt, taču Kristīne negrib nekur steigties. Viņa turpina randiņu ar atjautības spēli, uzdodot Andrim «jā» vai «nē» jautājumus. Arī Aksana atzīst, ka dāma randiņam sagatavojusies godam, taču iesaka vīram teikt, ka viņš ar Kristīni vēlas satikties vēl. Andris uz atvadām noskūpsta Kristīni uz vaiga, viņa par randiņu ir sajūsmā!

Randiņš ar aizņemto Mārtiņu

Kristīne randiņā ierodas ar sarkanu kleitu, tieši tā, kā patīk Mārtiņam. Satiekoties Kristīne ierosina ēst salātus ar pirkstiem, Mārtiņš piekrīt. Vīrietis minstinās atbildot uz jautājumu par savām pirmajām kāzām, kā arī sarunājoties Kristīnei neskatās acīs. Dāma ierosina dejot. Kristīne un Mārtiņš dejo tvistu, disko, tango, valsi un pat ča-ča-ča. Randiņā Kristīne jūtas muļķīgi, jo neviens no vīriešiem nav radošs un viņu neizaicina. Mārtiņa sieva Ilana ir skeptiska un domā, ka Kristīne viņas vīram nav noticējusi. Kristīne domā, ka randiņš bijis maigs un pieklājīgs.

Satiekoties ar vīriešiem vēlreiz, Kristīne vēlreiz aprunājas ar katru no šova dalībniekiem un uzdod pēdējos kontroljautājumus. Rezultātā viņa izvēlas brīvo Artūru un balvā iegūst 1000 eiro dāvanu karti.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu