Žagara fonds paraksta līgumu ar LNOB; sāk biļešu tirdzniecību uz Opolais koncertu (5)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Andreja Žagara kultūras atbalsta un attīstības fonds noslēdzis telpu īres līgumu ar Latvijas Nacionālo operu un baletu (LNOB) dziedātājas Kristīnes Opolais solo koncerta rīkošanai 4.oktobrī un sācis biļešu tirdzniecību uz pasākumu, aģentūra BNS uzzināja fondā.

Fonda valdes loceklis Andrejs Žagars, ka pārpratumi, kuru dēļ līgumu nebija iespējams noslēgt, ir atrisināti.

«Man ir patiess prieks, ka šo situāciju ir izdevies atrisināt, jo mūs visus vieno mērķis, lai Latvijas skatītājiem ir pieejama augsta līmeņa māksla. Opolais koncertturneja ir viens no pirmajiem fonda organizētajiem projektiem, mēs noteikti turpināsim iepriecināt un pārsteigt Latvijas skatītājus arī turpmāk,» sacīja Žagars.

Jau ziņots, ka LNOB valde ir neapmierināta ar to, ka Žagara Kultūras atbalsta un attīstības fonds nav noslēdzis līgumu par operas zāles īri dziedātājas Opolais koncertam, kaut arī jau izziņojis koncerta norises datumu 4.oktobrī un biļešu tirdzniecības uzsākšanu.

Žagars savukārt norādīja, ka par telpu īri Opolais koncertam LNOB fondam izvirzījusi prasību garantēt dziedātājas papildu koncertus 2018.gadā, ko fonds nevar izdarīt, jo pārstāv latviešu soprānu tikai koncerttūrē šī gada rudenī.

Jau ziņots, ka Opolais ar koncertiem rudenī viesosies Rīgā, Rēzeknē un Liepājā. Paredzēts, ka Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars» koncerts norisināsies 30.septembrī, Latgales vēstniecībā «Gors» - 2.oktobrī, bet Latvijas Nacionālajā operā - 4.oktobrī.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu