Aksels Rouzs: Vēlos būt cienīgs AC/DC solista aizstājējs (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Amerikāņu dziedātājs Aksels Rouzs sacījis, ka vēloties būt cienīgs austrāliešu grupas AC/DC solista Braiena Džonsona aizstājējs gaidāmajā koncertturnejā.

Kā jau ziņots, AC/DC martā apturēja koncertturneju ASV, jo ārsti brīdinājuši Džonsonu, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs. Atlikušajā Eiropas turnejā un desmit koncertos ASV ar AC/DC uzstāsies rokgrupas «Guns N' Roses» solists Rouzs.

Pirmais AC/DC koncerts ar Rouzu notiks sestdien, 7.maijā, Lisabonā.

«No vienas puses, es esmu priecīgs un aizrautīgs. No otras puses, šī situācija izveidojusies uz cita cilvēka rēķina un to nevajadzētu svinēt,» teica 54 gadus vecais Rouzs. «To es negribu darīt. Šī ir nelāga situācija.»

Daudzi AC/DC fani nav apmierināti ar to, ka par Džonsona aizstājēju izvēlēts Rouzs. Vairāki tūkstoši fanu Eiropā apmainījuši iepriekš nopirktās ieejas biļetes atpakaļ pret samaksāto naudu.

Rouzs atklāja, ka pievienošanās AC/DC turnejai esot bijusi viņa ideja. «Es viņiem piezvanīju tajā pašā dienā, kad izlasīju par Braiena dzirdes problēmām,» sacīja Rouzs. «Es piezvanīju viņu koncertu menedžerim, jo zināju, ka būs problēmas ar pārdotajām biļetēm un tamlīdzīgām lietām. Teicu, ka labprāt palīdzēšu, ja varēšu un ja viņiem tas interesē. Tā tas sākās.»

«Es nebūt neesmu šeit tāpēc, ka kaut kādā veidā necienītu Braienu. Viņš ir lielisks dziedātājs, un viņa dziesmas ir ļoti grūti izpildīt. Es ceru, ka būšu cienīgs viņa aizstājējs un viņa fani to novērtēs,» skaidro Rouzs.

AC/DC dalībnieks Anguss Jangs norādīja, ka grupa esot «piedzīvojusi gana daudz traģēdiju». 1980.gadā nomira AC/DC solists Bons Skots, kura vietu ieņēma Džonsons.

2014.gadā no grupas aizgāja ģitārists Malkolms Jangs, kurš cieš no vecuma demences.

«Pēc tādiem notikumiem esam divkārt piesardzīgi,» teica Anguss Jangs. «Gribam, lai dalībnieki aiziet no grupas, esot pie labas veselības, nevis traģiskā veidā.»

Maijā un jūnijā AC/DC un Rouzs sniegs 12 koncertus Eiropā. Grupa koncertēs Spānijā, Francijā, Vācijā, Čehijā, Lielbritānijā un citās valstīs.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu