Saistībā ar 9.maija pasākumiem jau no svētdienas Rīgā gaidāmi satiksmes ierobežojumi (241)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saistībā ar 9.maija pasākumiem Pārdaugavā ir gaidāmi satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No svētdienas, 8.maija, plkst.15 līdz 9.maija plkst.24 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Raņķa dambja abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Aleksandra Grīna bulvārim, Slokas ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Aleksandra Grīna bulvārim, Bāriņu ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Eduarda Smiļģa ielai, Uzvaras bulvāra abās pusēs, posmā no Slokas ielas līdz Ojāra Vācieša ielai, Ojāra Vācieša ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Mazajai Nometņu ielai, kā arī Mazās Nometņu ielas abās pusēs, posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Liepājas ielai.

Laikā no svētdienas plkst.18 līdz 9.maija plkst.17 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Slokas ielas abās pusēs, posmā no Kalnciema ielas līdz Aleksandra Grīna bulvārim.

Nepieciešamības gadījumā policija regulēs, ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi šajās ielās.

Savukārt pirmdien, 9.maijā, no plkst.16 līdz plkst.18 notiks gājiens pa maršrutu Kalnciema ielas un Slokas ielas krustojums, Slokas iela, Uzvaras parks, šķērsojot Bāriņu ielu. Pasākuma laikā policija nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs gājēju kustību un transportlīdzekļu satiksmi šajā maršrutā.

Komentāri (241)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu