Krāpnieku šovā melus pārbauda ar seksa žurnāliem un pulsa pārbaudi (10)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovā «Precētie pret brīvajiem» pārpratumu un pikantu ainu netrūkst! Šajā sērijā brīvā meitene Kristīne ir jau atkal trīs puišu krustcelēs. Koķetā studente izrādās pavisam viltīga un brīva, jo visiem puišiem no viņas jautājumiem muguras slapjas.

Šovā «Precētie pret brīvajiem» šoreiz brīvais pusis ir Sandris, kurš sevi uzskata par vīrieti ar zelta rokām. Sportiskais Regnārs ir precējies autosportists, bet puisis numur trīs ir aizņemtais mūziķis Jānis.

Kristīne ir medicīnas studente. Kā jau īstai meitenei no Latgales viņai labāk par pilsētas burzmu patīk miers un harmonija. Tomēr viņa nenoliedz, ka viņā mīt avantūriste. «Es nevaru izturēt narcisus un augstprātīgus vīriešus, jo tie ir vienmēr skopi,» savā pieredzē dalās meitene.

Seksa žurnāli, nauda guļamistabas skapītī - par ko tas liecina?

Kristīne randiņā uzreiz vērtē puiša attieksmi pret sevi - vai tas būs samāksloti vai īsti. Kristīnei randiņš ar Sandri izvērtīsies teju par katastrofu – ēdiens negaršīgs, atmosfēra nepiemērota un sarunas neinteresantas. Turklāt Sandra guļamistabas atvilktnē Kristīne atrod naudu, sieviešu grāmatu un erotiska satura žurnālu. Meitene ir nesaprašanā, par ko atrastā grāmata un žurnāls varētu liecināt. Arī Sandra izskaidrojumi meitenei nepalīdz – viņš ir, iespējams, neveiklākais melis visā šova vēsturē. «Esmu satraucies, nezinu ko darīt. Kā lai viņa notic patiesībai, ka meitenes man nav?» šovā satraucas Sandris. Kristīne netic, kaut Sandris apgalvo, ka viņa viņam iepatikusies ļoti. «Viņš ir precēts!» uzskata jaunā dāma.

Testējam latgaliešu valodu un pārbaudām, kam tev vajadzīgs matu serums?

Regnāra sieva Egija sevi nezuskata par greizsirdīgu, kaut pēcāk šis tas atklājas... Kristīne uz otro randiņu dodas mierīga, jo ir secinājusi, ka netic vīriešiem vispār un pat striptīzs viņu neiespaidotu padomāt, ka puisis ir brīvs. Regnārs pats atzīst, ka astoņus gadus nav «koļījis» meiteni, tāpēc ļoti satraucas par randiņu. Randiņš izdevies, ēdiens garšīgs un Kristīnei Regnārs patīk, kaut daudzas vietas dzīvoklī meitenei šķiet aizdomīgas - romantiski taurentiņi un romantisks dizains. Sieva vienbrīd jau nesaprot, kāpēc vīrs ir tā uztraucies un pieļauj jau iespēju, ka meitene viņam iepatikusies. «Viņš prot flirtēt. Viņa skatiens ir kā iemīlējušam bērnam,» atklāj Egija. Regnārs jūtas kā no sliedēm izmests, kad Kristīne uzdod jautājumu, vai šajā dzīvoklī ir nagu laka vai matu kopšanas līdzekļi. Kristīne melus pārbauda puisim liekot runāt latgaliski, ar ko viņš lieliski tiek galā. Kristīnei Regnārs iepatīkas, bet viņa nenotic - pārlieku daudz pierādījumus atrod meitene.

Ēdiens sievas vārdā, vīrietis, kurš melo pirmo reizi

Jānis cer savaldzināt Kristīni ar romantiku, bet viņš uztraucas, ka sociālie tīkli neatklāj patiesību pārāk ātri - ka viņš jau gadu ir attiecībās. Kristīne ir apmierināta ar vakariņām, taču nebeidz terorizēt viņu ar jautājumiem par sievu vai otro pusīti. Sieva Madara apgalvo, ka Jānis nekad nemelo, tāpēc esot esot interesanti vērot kā šī spēle tagad noris. Sieva uzskata, ka draugs pārlieku daudz nervozē. Kristīne atrod sievas franču valodas mācību kladi un šo kārti izspēlē vēlāk - lai ēdienu nosauc kāda zieda vārdā, piemēram, «madara». Jānis nenosarkst un iziet no situācijas veikli. Pēcāk meitenei tiek veltīta dziesma un Kristīne samulst pavisam.

Pēc randiņiem, Kristīne atzīst, ka domā, ka brīvais puisis ir Sandris vai Jānis. Tomēr Krīstīne savu gala vārdu pauž, kad Kristīne visiem puišiem pārprasa liktenīgo jautājumu, pārbaudot pulsu. Abu puišu sievas ir greizsirdīgas, jo meitene sēžas visiem klēpī.

Beigās meitene izvēlas pareizi - brīvais puisis ir Sandris!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu