Kalnciema kvartālā notiks bērniem un viņu vecākiem veltīts festivāls «Dari pats!» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskās bērnu tiesību aizsardzības dienas ieskaņā, 28.maijā, Kalnciema kvartālā no plkst.10 līdz 16 notiks bērniem un viņu vecākiem veltīts festivāls «Dari pats!», informēja Kalnciema kvartāla pārstāve Luīze Pastore.

Pasākuma laikā uz skatuves būs radoša un iztēli rosinoša kultūras programma bērnu auditorijai, bet dažādās darbnīcās bērni varēs apgūt praktiskas zināšanas daudzveidīgās jomās. Paralēli norisināsies arī bērnu lietu tirdziņš un zemnieku un amatnieku tirgus.

Festivāla programmā būs skatāmi Andas Rages deju skolas «Colour Point» deju priekšnesumi, bērnu attīstošās studijas «Anneles Pļavas» bērnu veidotā muzikālā teātra izrāde «Miedziņš baltu puķu dārziņā», notiks dzejoļspēle un bērnu dzejas gadagrāmatas «Garā pupa» lasījums, teātra «3 Māsas» izrāde - performance bērniem «Vai pagaršot?», kā arī dzejnieka Kārļa Vērdiņa jaunākā dzejas krājuma bērniem «Tētis» atvēršana kopā ar izdevniecību «Liels un mazs».

No plkst.10 līdz 16 Vīnu veikala zālē būs apskatāma gleznotājas Ilzes Raudiņas izstāde ģimenēm ar bērniem «Mans Bikibuks» - ilustrācijas Rūdolfa Blaumaņa dzejolim «Mazās Martas dziesma».

Visas dienas garumā Kalnciema kvartālā norisināsies dažādas darbnīcas, kurās varēs darīt, radīt, mācīties, izgudrot, pārstrādāt, būvēt, spēlēt, būt iedvesmotam un pašam radīt mākslu, eksperimentēt ar dabu, fiziku un zinātni.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu