Prinsam neilgi pirms nāves izrakstīti recepšu medikamenti (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājam Prinsam neilgi pirms nāves ārsts izrakstījis recepšu medikamentus, noskaidrojusi policija.

Minesotas policija nopratinājusi ģimenes ārstu Maiklu Šulenbergu, kurš tikās ar Prinsu dienu pirms mūziķa nāves. Prinsa nāves dienā ārsts ieradās «Paisley Park» ierakstu studijā, kur dziedātājs tika atrasts miris, lai nogādātu viņam analīžu rezultātus, teikts laikraksta «Los Angeles Times» rīcībā nonākušajā policijas ziņojumā.

57 gadus vecais Prinss jau bija atzīts par mirušu, kad Šulenbergs ieradās «Paisley Park» studijā, kur bija arī mūziķa dzīvesvieta.

Ziņojumā nav teikts, kādus medikamentus un kāpēc Šulenbergs izrakstīja Prinsam.

Policija veica vēl vienu pārmeklēšanu Prinsa mājā un ieguva dokumentus no slimnīcas, kurā Šulenbergs strādā.

Prinsa nāves iemesls joprojām nav noskaidrots. Aprīlī tika veikta autopsija, taču tās rezultāti vēl nav publicēti. Policija izmeklē versiju, ka Prinss varētu būt pārdozējis opioīdus.

Trešdienas rītā no jauna tika pārmeklēta «Paisley Park» studija. «Izmeklētāji pārskata nāves vietu «Paisley Park» studijā, lai varētu noslēgt izmeklēšanu,» tvītoja šerifa birojs.

Tikmēr uz Prinsa mantojumu pieteicies 39 gadus vecs vīrietis, kurš patlaban atrodas ieslodzījumā. Viņš apgalvo, ka esot Prinsa dēls, un pieprasa veikt DNS analīzes, lai to pierādītu.

Kā jau ziņots iepriekš, tiek uzskatīts, ka Prinss nav atstājis testamentu. Tā kā viņa vecāki ir miruši un nav zināmu bērnu, tad mantojumu plānots sadalīt dziedātāja māsas, kā arī piecu pusbrāļu un pusmāsu starpā.

Kārlins Viljamss no Kanzasas iebildis pret Prinsa māsas Tikas Nelsones tiesā iesniegtajiem dokumentiem, kuros teikts, ka mūziķim neesot bērnu.

Viljamss patlaban Florensas federālajā cietumā Kolorādo štatā izcieš sodu par neatļautu ieroču glabāšanu zagtā automašīnā. Viņu plānots atbrīvot tikai 2020.gadā.

Viņa māte Mārša Viljamsa sacījusi, ka 1976.gada jūlijā satikusi Prinsu «Midwest Hotel» viesnīcā Kanzasā. Viņa ar mūziķi dzērusi vīnu un pēc tam devusies uz Prinsa viesnīcas istabu.

Viljamsas advokāti pieprasījuši DNS analīžu veikšanu, lai noskaidrotu, vai Prinss patiešām ir Viljamsa tēvs.

Viljamss «uzskata, ka varētu būt vienīgais dzīvais Prinsa mantinieks», teikts tiesā iesniegtajā prasībā.

Prinsa mantojuma vērtība nav zināma. Taču dziedātāja mūzikas katalogs ar visām izdotajām dziesmām novērtēts uz 500 miljoniem ASV dolāru (437 miljoniem eiro).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu