Foto: Par «No sirds Latvijai» vadītāju atkārtoti ievēlēta Inguna Sudraba (62)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Par partijas «No sirds Latvijai» (NSL) priekšsēdētāju šodien atkārtoti tika ievēlēta politiskā spēka līdzšinējā vadītāja Inguna Sudraba.

No kopsapulces 168 balsotājiem par Sudrabu balsoja 167, bet pret bija viens biedrs. Sudrabas ievēlēšana tika sveikta, klātesošajiem pieceļoties kājās un ar aplausiem.

NSL valdē tika ievēlēts Gunārs Kūtris, Pēteris Dzalbe, Solvita Jirgensone, Jānis Neimanis, Diāna Novicka, Aivars Ozols, Andris Priekulis, Ineta Stabulniece, Igors Tračums. Valdē kā tās priekšsēdētāja strādās arī Sudraba.

Kā ziņots, situācijā, kurā koalīcija ignorē opozīcijas priekšlikumus neatkarīgi no tā, cik laba ir ierosinātā ideja, partijai NSL no sprintera ir jāpārkvalificējas par maratonskrējēju, šodien partijas kopsapulcē norādīja Sudraba.

Viņa pauda, ka partija turpinās darbu pie tās dibināšanas laikā formulētajiem mērķiem - patiesas demokrātijas atjaunošana, Latvijas ietekmes būtiska palielināšana, kā arī iestāšanās par valsts attīstību un cilvēku labklājību.

Sudraba vērsa uzmanību, ka no Latvijas ir aizbraukuši daudz cilvēku - viņa minēja konkrētus piemērus, kad no valsts prom ir devies celtnieks, zemnieks, bērnu dārza audzinātāja un citu profesiju cilvēki. Šie iedzīvotāji nav redzējuši iespēju sasniegt mērķus Latvijā un ir skumji, ka aizbraukuši aktīvi pilsoņi, norādīja politiķe. Šeit palikušajiem dažādu tautību cilvēkiem jākļūst divtik aktīviem un drosmīgiem, lai mainītu politiku un valsti, secināja partijas vadītāja.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu